Helaas is onze klantenservice gesloten.
Vanaf 09:00 zijn wij weer telefonisch bereikbaar.

Kies je Dag Allemaal-abonnement

compleet

Dag Allemaal

2 ,00 per week
40% korting

Veelgestelde vragen

Je krijgt je magazine elke dinsdag gratis thuisgeleverd door de post of de door jou gekozen rondeman. Indien je ervoor kiest om je magazine af te halen bij je vaste krantenwinkel kan je de nieuwste editie ophalen op dinsdag afhankelijk van de openingsuren van de desbetreffende krantenwinkel. 

Na afloop van de gekozen looptijd loopt jouw abonnement vanzelf verder voor onbepaalde duur aan het standaardtarief, tenzij anders vermeld. Vanaf dan is jouw abonnement op elk ogenblik opzegbaar door te bellen naar onze lezersservice (02 454 25 93 - tijdens de kantooruren), minimaal 2 weken voor de start van de volgende looptijd (van jouw betaling), zo stoppen wij op tijd jouw abonnement.

Betaling vindt plaats door middel van een domiciliëring. Door jouw rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor domiciliëring van het afgesproken bedrag per betalingstermijn. 

Je hebt de keuze uit één, twee of drie jaar. Bij drie jaar krijg je de hoogste korting én profiteer je het langst van het aanbod. Na de gekozen looptijd gelden de standaardtarieven en is het abonnement elke 3 maanden opzegbaar.

Na de gekozen looptijd geldt het standaardtarief en is je abonnement maandelijks opzegbaar. Hieronder het huidige standaardtarief, geldig vanaf 1 december 2022.


Dag Allemaal € 14,50 per maand

Ja, dit kan. Je kan een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Het digitale magazine kan je raadplegen via de site of via de app. De nieuwste editie is elke dinsdag vanaf 5u beschikbaar. Meer informatie over het digitale magazine kan je hier vinden.

Helaas kan je geen abonnement in het buitenland bestellen. Je kan er wel steeds voor kiezen om Dag Allemaal digitaal te lezen. 

Surf naar de klantendienst of contacteer ons telefonisch op 02 454 29 51 van maandag tot vrijdag van 8 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur.

Dag Allemaal, zoveel te vertellen afbeelding

Dag Allemaal, zoveel te vertellen

Leef elke week mee met het wel en wee van bekend Vlaanderen. Dag Allemaal brengt scherp, onthullend en altijd correct showbizznieuws aangevuld met verhalen uit jouw leefwereld. De handige uitneembare tv-gids vertelt je precies wat je gezien moet hebben op tv én bij de streamingdiensten. De lekkere recepten, leuke puzzels en ‘ons hart voor dieren’ bieden je het nodige entertainment én we zijn er ook voor de jongsten onder ons, met de ook uitneembare Dag Junior.


Altijd Dag Allemaal bij de hand

Op dinsdagochtend download je vanaf 5 uur de digitale Dag Allemaal, precies zoals ze eruit ziet op papier. Ideaal voor aan de ontbijttafel, op de trein, of tijdens je middagpauze.